VICENTUM                                etusivu         yritys         tuotteet         ajankohtaista         yhteystiedot    
etusivu
yritys
tuotteet
ajankohtaista
yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

APOLLO AJANVARAUS- JA ASIAKASHALLINTAJÄRJESTELMÄ KAHTEEN UUTEEN LIIKKEESEEN

Jyväskylän keskustassa toimiva Hiusstudio Live sekä Rovaniemen Hiusstudio Vogue ovat ottaneet käyttöön Vicentumin Apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmän.
Lue lisää Apollosta.

 
APOLLO AJANVARAUS- JA ASIAKASHALLINTAJÄRJESTELMÄ JE-URAKOINTI OY:LLE

Jyväskylän Energian urakointi yhtiö JE-Urakointi otti käyttöön Vicentumin Apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmän helpottamaan asentajiensa ajanhallintaa suuressa etäluentamittareiden vaihtourakassa. Apollon avulla Jyväskylän Energian omakotitalokohteiden asukkaat voivat myös vahvistaa tai hylätä heille valmiiksi varatun asennusajan internetin kautta.
www.jenergia.fi

 
VICENTUMILTA UUSI TUOTE: LAHJAKORTIN TILAUSJÄRJESTELMÄ

Lahjakortin tilausjärjestelmällä yritysten asiakkaat voivat tilata lahjakortin yrityksen nettisivujen kautta. Vaihtoehtoina on lahjakortin tulostus kotikoneella, postitus asiakkaan valitsemaan osoitteeseen tai kortin nouto liikkeestä.
Lue lisää lahjakortin tilausjärjestelmästä.

 
STUDIO ADELAININ KAKSI LIIKETTÄ APOLLO AJANVARAUS- JA ASIAKASHALLINTAJÄRJESTELMÄ KÄYTTÄJÄKSI

Savonlinnassa ja Punkaharjulla toimiva parturi-kampaamo-kauneuskeskus Studio Adelain on ottanut käyttöön Vicentumin Apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmän kahdessa liikkeessään.
Lue lisää Studio Adelainista.

 
APOLLO AJANVARAUS- JA ASIAKASHALLINTAJÄRJESTELMÄ KOLMEEN UUTEEN LIIKKEESEEN

Kauneuskeskus Eleganssi on ottanut käyttöön Vicentumin Apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmän kolmessa liikkeessänsä Jyväskylässä, Jämsässä ja Jämsänkoskella. Vicentum toteutti myös Eleganssille uudet internet-sivut.
Tutustu Eleganssin uusiin internet-sivuihin.

 
VICENTUM YHTEISTYÖHÖN AKUSOLVERS OY:N KANSSA

Vicentum on aloittanut yhteistyön Kuortissa pääkonttoriaan pitävän AkuSolvers Oy:n kanssa. Aluksi sopimus kattaa Vicentumin Apollo ajanvarauspalvelun jälleenmyynnin AkuSolversin toimipisteissä.
Lue lisää AkuSolvers Oy:stä.

 
APOLLO AJANVARAUS- JA ASIAKASHALLINTAJÄRJESTELMÄ KAHTEEN UUTEEN LIIKKEESEEN

Jyväskylän keskustassa toimiva Salon Studio M sekä Parturi-kampaamo Hiusmuotoilija HS Jämsässä ovat ottaneet käyttöön Vicentumin Apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmän.
Lue lisää Apollosta.

 
VICENTUM ELISAN EDUSTAJAKSI

Vicentum on solminut edustussopimuksen Elisa Oyj:n kanssa. Sopimuksen myötä Vicentum toimittaa nyt myös Elisan laajakaista- ja matkaviestintäliittymiä sekä palveluita.

 
APOLLO AJANVARAUS- JA ASIAKASHALLINTAJÄRJESTELMÄ KOLMEEN UUTEEN LIIKKEESEEN

Jyväskylän Torikeskuksessa toimivat Ykköset Hiussalonki ja Hiukset Siistix sekä Muuramen Parturi-kampaamo Ykköset ovat ottaneet käyttöön Vicentumin Apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmän.
Lue lisää Apollosta.

 
UUSI SIVUSTO AVATTU

Vicentumin uudet verkkosivut on avattu.

 

APOLLON UUSI VERSIO ILMESTYI

Vicentumin ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä - Apollon uusin versio on valmistunut. Uudessa versiossa on lukuisia uusia ominaisuuksia.

 
VICENTUM LAAJENTAA TOIMINTAANSA ATK-LAITTEIDEN JÄLLEENMYYJÄKSI

Vicentum on solminut atk-laitteiden jälleenmyyntisopimuksen. Edustamiamme merkkejä ovat mm. 3M, Acer, Adobe, Asustek, Belkin, Canon, Compaq, Fujitsu Siemens, Hewlett Packard, IBM, Intel, Keytronic, Kingston, Lexmark, Labtec, Logitech, LG, Maxtor, Microsoft, Motorola, Siemens ja Sony.

Sivun alkuun
© 2006-2019 Vicentum